lauantai 26. tammikuuta 2019

Kolmiohuivi ja villasukat

Viime vuoden joulukuussa sain valmiiksi Novitan Elegia-langasta neulotun kolmiohuivin. Huivi oli syntymäpäivälahja äidilleni. Aloitin hyvissä ajoin ja mietin, että "eihän tämän kanssa tule edes kiire". Ja kissan viikset, siinä mä sen päivää ennen synttäreitä sain pääteltyä. Tiukille meni.

Ohjeena oli tämä, tosin tein vain yhdellä langalla. Eikä mulla tuo silmukkamäärä pitänyt lainkaan paikkaansa, mulla oli paljon enemmän. Mutta kivan näköinen siitä tuli, muuten kyllä tuo Elegia ei päässyt minun suosikkilankoihini...Ja tässä tammikuun puolessa välissä sain valmiiksi Lankamaailman Ville -langasta neulotut villasukat. Tulipas söpöt. Ohje on Novitan vanhemmasta sukkalehdestä. Näihin olisi tullut jotkut nauhat ja pampulat, "nauhakujan" tein näihin, mutten laittanut niitä, kun yleensä käytän talvisin varrellisia kenkiä, enkä usko, että mitkään pampulat on kovinkaan kivat survoa kengän varteen.. ;)


2 kommenttia:

  1. Hehee, mullakin blogissa just Elegiasta neulottu huivi. :D Ja omistan samanlaiset, terracotan väriset, sukat pampuloiden kera! Ne on oikeastaan ne sukat, joiden jälkeen tämä kässäilyinnostus vei mennessään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ikuisuusprojektina tehdä kaikki kivat sukat tuosta ensimmäisestä sukkalehdestä... Yhdet tällä hetkellä työn alla. Pikkuhiljaa, ei olisi enää montaa paria jäljellä. :)

      Poista