torstai 31. tammikuuta 2019

Vuodenaikahaaste, talvi

Vihdoin valmiina, tälleen sopivasti viimeisenä päivänä. Mutta ehdinpäs, en kamalasti jaksanut tästä stressata, ehtii jos ehtii. Mutta näköjään ehti. Eli kyseessä on viimeinen työ Tavaroiden taikamaailman Pipo-otuksen emännöimään vuodenaikahaasteeseen. Ja kuten arvata saattaa, minun työni on huovutettu patalappu.

Samalla tyylillä mennään kuin aiemminkin: itse patalappu on neulottu huovuttuvasta villalangasta ja se on huovutettu pesukoneessa. Kuvio patalappuun on neulahuovutettu.


Tästä tuli ehdottomasti mun suosikki patalappu. Ja lumiset pihlajanmarjat, nämä jopa näyttävät siltä mitä ne esittävät. Aluksi vähän harmitti, kun minulla ei ollutkaan ruskeaa huovutusvillaa, mutta nyt kun silmä on tottunut, ei nuo mustat oksatkaan hullummilta näytä. oikeastaan ne tekevät jotain kivaa terävyyttä työhön.

Tämä haaste on siis saatettu minun osaltani päätökseen, enkä tälle vuodelle ole osallistunut mihinkään haasteeseen. Vaikka kevääni on täynnä ohjelmaa, niin tuli kuitenkin osallituttua Tavaroiden taikamaailman Pipo-otuksen järjestämään yhteisneulontaan. Kuulostaa niin kivalta, etten malta odottaa starttia. Olen jo laittanut jämälangat järjestykseen, ne odottavat innoissaan käyttöön pääsyä. ;)

5 kommenttia:

 1. Kaunis patalappu! :) Ihana koko sarja! Koostepostaus tulee sitten helmikuun puolella. Ja jee, jämälankasukkien malliversio on työn alla, kiva kun tuut yhteisneulontaan mukaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä kiva tehdä näitä patalappuja, olisi varmaan jäänyt nekin tekemättä ilman tätä haastetta. En malta odottaa yhteisneulontaa, kuulostaa niin hauskalta. :)

   Poista
 2. Tosi upea patalappu! Mukavaa helmikuun alkua sinulle.

  VastaaPoista