keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kevään keskeneräiset

Silmukansaalistus  -blogissa on käynnissä kevään keskeneräiset -haaste, johon päätin osallistua. Ajattelin lähteä mukaan useammalla työllä, jospa näin nuo ikuisuusprojektitkin tulisi valmiiksi.

1. työ on puna-valkosiet villasukat Gjestalin Maija -langasta. Toinen sukka on jo päättelyä vaille valmis, mutta en halua vielä ennakkoon paljastaa minkälaiset näistä tulee. Nämä mulla tällä hetkellä on työn alla, joten nämä minä kyllä saan valmiiksi.2. työ on Novitan Huurre -langasta valmistetut sormikkaat. Jostain syystä joustinneule on minusta niin tylsää neulottavaa, että en ole näissä päässyt vielä tämän pidemmälle... Nämäkin olisi tarkoitus saada valmiiksi.


Työ numero 3 on baskeri. Baskerissa käytetään tekniikoina pitsikukkalaitetta, virkkausta ja neulomista. Ohje tähän baskeriin löytyy Novita kevät 2011 -lehdestä. Tätä en ole vielä aloittanut.

Seuraavaksi tulee pari vähän kyseenalaista työtä. Tai siis kyseenalaista niissä on se, että kelpaako ne tähän haasteeseen. Virkkaamallahan näissä kyllä nuo nipsut liitetään toisiinsa... No, kelpaa tai ei, niin ne tulee tässä:

4. työ on "kultainen" nipsulaukku.


5. työ on nipsulaukku, jossa kulkee kaksi pystysuoraa "kukkaraitaa". Tämä on jo hyvällä mallilla, tästä ei enää puutu kuin vuoren ompelu ja sankojen valmistus.ja lopuksi vielä 6. työ. Tämä ei enää ole kyseenalainen, tämä sopii tähän haasteeseen kuin nyrkki.. nappi silmään. Työ nimittäin on Novitan Aava -langasta valmistettu peitto/viltti. Peitto rakentuu monesta pienestä (n. 15x15cm) palasta. Tätä en varmaankaan saa valmiiksi, mutta jos nyt edes 30 palaa saisin tähän työhön, niin olisin tyytyäinen. Tällä hetkellä paloja neulottuna on viisi.6 kommenttia:

 1. Kivoja keskeneräisiä laitoit haasteeseen mukaan :) Ja nipsutyötkin sopivat haasteeseen hienosti. Kiitos osallistumisesta ja tsemppiä haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoiset keskeneräiset - mäkin lähdin mukaan.

  VastaaPoista
 3. TOttahantoki nuo nipsutyötkin kelpaa mukaan. Käsityötähän ne ovat ja virkkauskategoriaan noin yleisesti ottaen nuo varmaan kuuluvat.
  Mullakin palapeiton paloja tehtävänä, 10 kpl, olis se vaan hienoa saada peitto joskus valmiiksikin. Mä teen erilaisia palmikkokuvioita paloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä paloista koostuvat peitot tuppaavat vähän olemaan ikuisuusprojekteja... :D Palmikkokuvioinen palapeitto kuulostaa kivalta!

   Poista
 4. Tsemppiä #keväänkeskeneräiset haasteeseen. Sinulla onkin monta työtä haasteessa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskalsin ottaa useamman työn mukaan haasteeseen, kun silmukan saalistaja lupasi, ettei ketään syyllistetä, jos ei saakaan työtä/töitä valmiiksi. ;) No ei, kyllä mä ihan oikeasti yritän saada nuo tehtyä.

   Poista