keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Vuodenaikahaaste, kevät

Vihdoinkin ehdin istua alas ja kirjoittaa tämän postauksen. Tämä kulunut kevät on ollut todella kiireinen ja käsitöillekin on jäänyt hyvin vähän aikaa.. Mutta pakko myöntää, tämäkin työ on ollut valmis jo lähemmäs kuukauden päivät... Ei vaan ehdi kaikkea.

Osallistuin siis Tavaroiden taikamaailman Pipo-otuksen emännöimään vuodenaikahaasteeseen. Ideana on tehdä yksi työ per vuodenaika, työn tulisi jollain tapaa henkiä kyseistä vuodenaikaa. Tekniikkaa ei ole rajattu mihinkään tiettyyn tekniikkaan, vaan kaikki kelpaa, kunhan se on käsin tehty.

Itse päädyin huovuttamaan. Pesukonehuovutus on aika yllätyksellinen laji, ja riittävän monen lapas- ja tossukokeilun jälkeen heitin hanskat tiskiin. Ei ne vaan ikinä onnistu. Mutta patalappuja olen saanut onnistuneesti huovutettua koneessa, siispä jatkoin sillä linjalla, noita huovutuslankoja on nimittäin jäänyt ihan riittävästi jemmaan..

Ensin neuloin itse patalapun ja nakkasin sen pesukoneeseen. Huovuttuneeseen patalappuun neulahuovutin kuvion, nimittäin leskenlehtiä. Varma kevään merkki! Yllättävän haastavaa oli tökkiä leskenlehden näköisiä kakkaroita, mutta kyllä ne nyt tunnistaa. Ompelin patalappuun myös lenkin, jolla patalapun saa ripustettua esille, eihän näitä nyt mihinkään kaappiin piiloteta.. ;)


6 kommenttia:

 1. Kaunis patalappu :) Mukavaa kevättä Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tää on niin hauska työ! :) Todellakin keväinen. Ja ehdottomasti pitää laittaa johku näkösälle roikkumaan, kaunis on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leskenlehdet kyllä piristää. Meillä on keittiössä pari koukkua, joissa tykkään pitää patalappuja, ne on niistä niin kätevät ottaa käyttöönkin. Tosin mä en kyllä tätä leskenlehtiyksilöä ole vielä raaskinut ottaa käyttöön.. :D

   Poista
 3. Kaunis ja ajankohtainen kukkakuvio. Tosin harmaan ja keltaisen yhdistelmä toimii aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole suuri keltaisen ystävä, mutta pienissä määrissä se on kyllä kivan piristävä. :)

   Poista