maanantai 12. helmikuuta 2018

Rumat villasukat ja taas pukkaa haastetta

Mulla on tarkoituksena tuhota vanhoja lankoja. Niinpä laitoin puikoille Socki -lankaa ja neuloin villasukat. Ja niistä tuli ihan kauheat. Lanka on kerällä kuin karamelli, tosi nättiä. Ajattelin, että vaikka niissä onkin vaaleanpunaista, tulee sukista varmasti ihanat. No ei tullut. Nuo valmiiksi raidoitetut langat vaan ei ole mun juttu. Etenkään, jos niissä on muitakin värejä kuin harmaan eri sävyjä. Nuo raidat vaan ei toimi minun silmiini.

Sovelsin ohjetta, vanhemmasta Novitan sukkalehdestä löytyi nappivarsisukat. En halunnut nappeja, kun ajattelin, että näitä voisi käyttää varrellisissa kengissä, napit painaisi ikävästi. Neuloin varren pyörönä, en tasona kuten ohjeessa. Enkä tehnyt ollenkaan "napituslistaa", kun ei näihin niitä nappejakaan tullut. Varsi on ihan kiva, tykkään tuosta kuviosta. Mutta tuo väri ja miten raidat asettuu, nääh.Ja mä osallistuin taas käsityöhaasteeseen. Tavaroiden taikamaailma -blogin Pipo-otus emännöi tälle vuodelle vuodenaikahaasteen, johon päätin osallistua. Tähän haasteeseen ei tarvitse kuin neljä työtä, yksi kullekin vuodenajalle.

Minulla onkin jo visio siitä mitä aion tehdä. Pesukonehuovutuksen (ja neulahuovutuksen) merkeissä aion mennä tämän haasteen. Koekappale tähän on jo tehty, ja pieleenhän sekin meni. Onneksi on vielä aikaa. ;)

6 kommenttia:

 1. Onpa erikoinen raidoitus langassa! Pöh. Mutta kotoisan näköiset sukat on kumminkin. :) Ja oih, mitähän olet huovuttanut, mielenkiinnolla jään odottamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä joo hieman kökkö raidoitus. Mutta pehmeä ja mukavan tuntuinen tuo lanka on, sitä en voi kiistää. :)

   Poista
 2. Itse tykkään valmiiksi raidoittuvista langoista, vaikka niissä on kyllä haastetta saada raidat kohdilleen molempiin sukkiin. Tuohon haasteeseen olen minäkin mukaan lähdössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noissa raitalangoissa etunsakin, vähentää ainakin pääteltäviä langanpätkiä.. Tuo haaste on kyllä kiva, ei liian työläs, mutta ei myöskään pelkästään yhden työn haaste. :)

   Poista
 3. Sukat on ihan kivat, mutta tuo langan raidoitus on ei ihan kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sukan mallissa ei ole valittamista, mutta vähän kyllä mietityttää, että kuka kumma tuollaisen raidoituksen on suunnitellut...

   Poista