maanantai 12. joulukuuta 2016

Joulukalenterivaihto luukut 1-12

Nyt kun puolet luukuista on avattu, on aika näyttää täälläkin mitä minä olen kalenteristani saanut. Instagramiin olenkin laittanut, aina kolmen päivän luukut yhdessä kuvassa. Olen ollut aktiivisempi instan puolella, kun sinne on niin helppo laittaa kuvia, eikä se vaadi mitään muuta kuin sen, että nappaan kuvan ja lataan sen sinne.

Postauksen kuvat on samoja, joita olen instagramiin laittanut.

Tämän näköisen kalenterin sain. 24 kaunista pakettia, osa lahjapusseissa, osa perinteisissä paketeissa. Innokkaana tutkin paketteja jo ennen joulukuun alkua (en kuitenkaan avannut yhtäkään etukäteen, vaikka olisi kyllä tehnyt mieli). En sitten ollut yhtä hyvä pakkaaja mitä paketin lähettäjä on, niin nämä ei enää mahtunutkaan kunnolla takaisin laatikkoon. :D


Luukku 1: Suklaakalenteri ja teepussi. Aivan mahtava idea tuo suklaakalenteri!
Luukku 2: Novara -röyhelöhuivilankaa ja teepussi.
Luukku 3: Pieni kerä Dropsin Muskat -lankaa, suklaapatukka ja teetä. Kuvassa lanka näyttää pinkimmältä mitä se oikeasti on, tuo väri on kyllä niin minun väri, nappivalinta!


Luukku 4: Joulukortteja, teetä ja salmiakki-laku-patukka.
Luukku 5: Pussillinen suolapähkinöitä ja teetä.
Luukku 6: Itsenäisyyspäivän kynttilä, suklaapatukka ja teetä.


Luukku 7: Josie -lankakerä ja teetä.
Luukku 8: Dracula Piller -karkkipussi ja teetä.
Luukku 9: söpö muistikirja ja teepussi. Vanha muistikirjani onkin kohta jo täyttymässä, joten tämä pääsee jo pian käyttöön. :)


Luukku 10: Merilla -lankakerä, teetä ja suklaapatukka. Kuniin värinen on tuo Merillakin. Hirmu ohut lanka, mitähän kivaa siitä keksisi... ;)
Luukku 11: Pandan minttumuru -suklaalevy ja teetä.
Luukku 12: Koristenauhalajitelma ja teetä.


Teet on juomatta vain siitä syystä, että olin tehnyt itselleni oman teejoulukalenterin ja olen joka päivä juonut kupillisen teetä käyttäen teepussin siitä. En ole niin kova teenjuoja, että osaisin juoda useampaa kupillista päivässä. Kysyin kyllä mieheltäni, että tahtooko hän osallistua päivittäiseen teenjuontiin, mutta kun ei nuo maustetut teet ole ihan hänen makuunsa, niin hän jätti väliin. Mutta ei pelkoa, kyllä mä nämäkin saan vielä juotua. ;)

Oman kalenterin lähti Neuloosiin sairastuneelle. Hän onkin laittanut kuvia kalenteristaan sekä blogiinsa että instagram -tililleen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti