sunnuntai 6. joulukuuta 2015

joulukalenterivaihto luukut 1-6

Osallistuin Näppituntuman joulukalenterivaihtoon. Oman pakettini lähetin Jennille ja sain paketin knealta. Paketti tuli perille jo hyvissä ajoin, enkä meinannut malttaa odottaa joulukuun alkua, vieläkin tekisi mieli aukoa kaikki paketit kerralla, mutta pakko vain malttaa mieli ja aukoa vain kyseisen päivän paketti.

Tältä näytti lähettämäni paketti:


Ja sitten saamaani pakettiin... Kovin kauniita lahjapeperiin käärittyjä paketteja, joissa numerolappuina virkattuja tähtiä. Leikkaan niistä numerot irti ja aion käyttää ne tähdet joulukoristeena.

Luukku 1 sisälsi hauskan pienen sormeen kiinnitettävän laskurin. Tämä tulikin tarpeeseen, tähän mennessä olen aina neuloessani laskenut kerroksia paperille tukkimiehen kirjanpidolla. :D Sormessa en tuota voi pitää, se ei siinä tunnu hyvältä (olen jostain syystä hirveän tarkka siitä mitä sormissani on, sormuksetkaan ei saa olla liian leveitä/kapeita tai liian paksuja), mutta käyttöön tämä päätyy silti.


Luukku 2 sisälsi öö... mikähän tuon nimi mahtaa edes olla suomeksi... No, tuollainen korinpunontapohja. Tai korikehikko, tai joku. Aika hauska.


Luukku 3 sisälsi Marianne Kismet -patukan. Siitä ei kuvaa ole, sillä söin sen jo.

Luukku 4 sisälsi ohjeen Huovutettuihin lapasiin.

Luukku 5 sisälsi bambuiset sukkapuikot kokoa 7.


Tämän jälkeen arvasin jo mitä tulee luukusta 6. Arvaukseni meni oikein, mutta oletin langan määrää pienemmäksi. Kolme kerää Novitan Joki-lankaa.Mistähän vuorokauteen saisi lisää tunteja? Haluaisin tehdä nuo lapaset nyt heti, mutta pakko tehdä keskeneräisiä ensin pois alta...


2 kommenttia:

  1. Olen ollut ihan aivan haltioissani sun paketeista! Hirveää, kun pitää malttaa odottaa niiden aukomista :D Jospa tänään vihdoin saisin blogiin asti juttua niistä :)

    VastaaPoista