sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Minulla jäi joskus hirveästi ylimääräistä viininpunaista Novita Rosea. Pitkään olin jo halunnut tehdä siitä itselleni hihattimen, ja nyt sen viimein tein. Halusin tehdä sen salomoninsolmuilla. Enkä edes osannut koko salomonin solmuja. Nyt osaan. Itseasiassa salomoninsolmuja oli todella helppo virkata, hankalinta oli pitää "pitkä silmukka" joka solmussa yhtä pitkänä. Yllättävän hyvin onnistuin. Kokemuksesta voin sanoa, että käyttäkää harjoitteluun jotain muuta lankaa kuin Rosea, harjoitellessa usein joutuu purkamaan ja Rose on kamalaa purettavaa.

Ohjeena minulla oli tämä. En vain tehnyt hihattimesta niin leveää kuin ohjeessa, halusin istuvammat hihat enkä lepattavia lörppöjä. Ensimmäisen hihan tein myös valmiiksi heti kun pituutta oli riittävästi, totesin, että tekelettä on helpompi sovittaa päälle, kun saan toisen käden työnnettyä valmiiseen hihaan. Tällä halusin varmistaa, ettei hihoista tule liian pitkät.



Kuvien laatu on todella karsea, syytän tästä miestäni, joka ei osannut käyttää kameraa ja itseäni, kun en osannut oikein kuvia pelastaa kuvankäsittelyohjelmalla. No, opinpahan jotain: joko otan kuvani itse jalustan ja kaukolaukaisijan/itselaukaisun avulla tai sitten mies kuvaa vain puhelimella tai omalla kamerallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti