maanantai 15. toukokuuta 2017

Vuosi väriterapiaa, toukokuu

Toukokuukin on jo puolessa välissä. Ja toukokuun vuosi väriterapiaa -haastetyö on valmis, ollut jo tovin... Tällä kertaa värinä oli turkoosi. Turkoosi ei ole minun värini, mutta jostain syystä pidän tästä työstä silti. Tässä vielä linkki postaukseen, jossa esittelen jokaisen kuukauden värin.

Tässä kuussa virkkasin pussukan. Tai penaalin. Tai meikkilaukun. Tai miksi kukakin noita tuollaisia kutsuu. Minulla on pidemmän aikaa ollut tällaiselle tarve, kun laukussa/repussa kaikki menee sekaisin enkä löydä sieltä mitään. Tänne ajattelin jemmata ainakin käsi- ja huulirasvan.

Ohjetta ei ollut. En tiedä mitä turkoosi lanka on. Olen sen äidiltäni saanut, vyötettä ei ole. Koska se on peräisin äidiltäni, on se todennäköisesti jotain Novitan lankaa, mutta mitä ja miltä vuosikymmeneltä...?

Virkkasin vain kiinteitä silmukoita edestakaisin. En laskenut mitään silmukoita tai kerroksia, katsoin vain silmämääräisesti milloin näyttää hyvältä. Lopulta taitoin neliön tulevaan muotoonsa ja virkkasin tummansinisellä Novitan Cotton-bamboo -langalla ympäri. Ompelin napit ja tajusin unohtaneeni tehdä napeille lävet. No, hätä ei ole tämän näköinen, virkkasin sitten jälkeenpäin rinkulat napinläveiksi.


Ja muistutuksena vielä loppuun kaikki aikaisemmat haastetyöt:
tammikuu
helmikuu
maaliskuu
huhtikuu

6 kommenttia:

 1. Pieniä pussukoita ei oo koskaan liikaa! (: Hauskaa, että niin moni on valinnut (min lisäksi) turkoosin tähän toukokuulle. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toukokuu vaan kuulosti ihan turkoosilta, ilmeisesti myös muidenkin mielestä. 😁

   Poista
 2. Ihanan värinen ja kiva pussukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään itsekin tuosta hirveästi, vaikka turkoosi ei yleensä olekaan mieleeni. ☺️

   Poista
 3. Minulla on samantyylinen ajatuksissani tehdä. Turkoosi on yksi lempiväreistäni, ihastuin tähän todella .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tehdä. ;) Helppo ja yksinkertainen työ tehdä, mutta lopputulos ei kuitenkaan ole tylsä.

   Poista