lauantai 7. tammikuuta 2017

Piirakkasukat

Piirakkasukat on mielestäni todella kauniit. En ole uskaltanut tehdä niitä aiemmin, kun luulin niiden olevan todella vaikeat. No eipä ollut.  Taidanpa tehdä parit piirakkasukat lisää, on niin hieno ja helppo malli. Villasukkalaatikkoni pursuaa jo, mutta itselläni minä nämä aion pitää.

Lankana käytin raidallista Teetee Halti -lankaa. Yksivärisissä kuvio ehkä näkyisi paremmin, mutta tehty jo. ;)  Ohje löytyi vanhemmasta Novitan Sukkalehdestä ja piirakkasukka on sen verran yleinen malli, että eiköhän nettikin ole pullollaan ohjeita näihin.


Oletteko te tehneet uudenvuodenlupauksia? Minä en varsinaisesti ole luvannut mitään, mutta olen päättänyt, että tänä vuonna lankamääräni tulee vähenemään. Pyrin käyttämään omista varastoistani ennen kuin ryntään lankakaupoille. En ole missään langanostolakossa, mutta en osta lankoja vain siksi, että joku kerä/vyyhti on nätti ja edullinen. Tarpeeseen voin ostaa. Ja tarpeeksi riittää se, että minulla ei esimerkiksi ole työhön sopivaa väriä. Viime vuonna ostelin näitä nättejä ja edullisia ihan liikaa.

Toinen lupaukseni on tehdä noita keskeneräisiä valmiiksi. Olen kateellinen heille, jotka osaavat tehdä yhden työn kerrallaan, minä kun aloitan uutta ja uutta, aina kun saan hyvän idean tai näen hienon mallin, on se aloitettava saman tien. Ja lopputulos on se, että keskeneräisiä on kymmenen, valmiita ei yhtäkään.

Saa nähdä kauanko kestää ennen kuin ostan lankaa vain ostamisen ilosta tai aloitan sata uutta työtä. :D

2 kommenttia:

 1. Piirakkasukat on tosi kivoja ja helppoja. (: Mun käsityölupaukset tälle vuodelle löytyvät täältä: https://tavaroidentaikamaailma.blogspot.fi/2017/01/kasityolupauksia-vuodelle-2017.html :) Muutaman lupauksen olen siis tehnyt, aika realistisia juttuja. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä näytti sinunkin lupaukset. Kävinkin jo kommentoimassa suoraan postaukseesi.

   Mulla on nyt käynnissä joku mörköjen selätys. Olen viimeisen vuoden aikana opetellut hirveästi uusia juttuja, joiden luulin olevan tosi vaikeita ja sitten ne onkin paljastunut hirmu helpoiksi ja olen turhaan vältellyt niiden tekemistä aiemmin. :D

   Poista