tiistai 22. maaliskuuta 2016

Baskeri

Tämä baskeri oli suunnitteilla pitkään. Ohje ja langat oli jo valmiina, mutta en vain tullut aloittaneeksi työtä. Kun sen sitten aloitin, oli työ todella nopea tehdä. Lankana Novitan Rose, ohje on Novita kevät 2011 -lehdestä. Tällä kertaa maltoin muuten noudattaa ohjetta, mutta resorista tein sentin lyhyemmän kuin ohjeessa, hyvin toimii näinkin.


Inhoan mustien käsitöiden kuvaamista, etenkin, kun minulla ei ole kuvaajaa, vaan joudun kikkailemaan kaikki kuvani itse. Näistä tulee aina niin suttuisia kuvia...

Tämä muuten on jo kolmas kevään keskeneräisiin valmistunut työ. Aikamoista.

5 kommenttia:

 1. Hieno baskeri ja mahtava tahti keskeneräisten kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On kyllä myönnettävä, että nyt on tahti vähän hiipunut loppujen keskeneräisten kanssa...

   Poista
 2. Onpa nätti baskeri, lanka näyttää ihanan kuohkealta! Vallattoman hauska blogin nimi sulla ja banneri sytykeruusuineen, jäänpä lukijaksi asti. Tervetuloa vierailemaan myös mun blogiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti. :)Tuo lanka kyllä on ihanan kuohkeaa. Valitettavasti tuo on niitä lankoja, jotka joitain ihmisiä kutittaa. Itse olen niin karaistunut, että ei neuleet kutita lainkaan, oli se sitten karkeaa tai "pörröistä" lankaa tai mitä vain siltä väliltä.

   Poista
 3. Upea baskeri tuli ja ihan hyvä kuva. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista