tiistai 11. heinäkuuta 2017

Vuosi väriterapiaa, heinäkuu

Taas tuli haasteen työ valmiiksi. Kyseessä on Sirpukan solmuissa -blogin järjestämä vuosi väriterapiaa. Tämän työn kanssa oli oltava ajoissa, sillä minulle on jäänyt vähän huono maku pesukonehuovutuksesta, ne työt on lähes aina enemmän tai vähemmän epäonnistunut. Piti siis varautua siihen, että tämä menee piloille ja joudun keksimään jonkun muun työn. Tällä kertaa onnistuin.

Heinäkuun värini oli siis vihreä. Ja työ oli huovutettu säilytyskori. Ei tuosta minun työstä ihan noin "tasaista" tullut, mitä ohjeen kuvissa on, mutta aika hauska kuitenkin. Tuntui, että kori jäi vähän vaisuksi, niin virkkasin kirjavasta Novitan Joki-langasta kukan, jonka myös huovutin koneessa. Se ei ihan onnistunut, ei näyttänyt kukalta eikä sitä lankaa tietenkään ollut toiseen yritykseen. Päätin kuitenkin käyttää kukan, ompelin siihen valkoisella (samalla langalla ompelin korin kasaan) langalla tuollaiset viirut, joiden tarkoitus on erottaa terälehdet toisistaan. Ei se kovin hieno ole vieläkään, mutta saa kelvata. Koska itse korikin on vähän vinksallaan, niin se saa tosiaankin näyttää itse tehdyltä!



Ja tuttuun tapaan linkit aiempiin haastepostauksiin:
tammikuu
helmikuu
maaliskuu
huhtikuu
toukokuu
kesäkuu

1 kommentti:

  1. Huovuttamista pitäis kyllä itsekin rohkaistua kokeilemaan, mutta toistaiseksi se on vielä to do -listan häntäpäässä. :D Hauskan korin sait aikaan - ja kyllä tuo minusta kukalta näyttää. Min heinäkuun työ on vielä pahasti kesken, kun olen intoutunut tekemään jo elokuun työtä, hups...

    VastaaPoista