keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Huovutetut patalaput

Sain joulukalenterivaihdosta Novitan Joki -lankaa ja ohjeen pesukonehuovutettuihin patalappuihin. Eihän ne sitten onnistuneet, vaikka täysion ohjeen mukaan tein ne. Taisi pesukoneeni olla liian tehokas, kun lapaset huovutuksen jälkeen olivat lapselle sopivaa kokoa. Niin, mikäli sillä lapsella olisi spagetin ohuet peukalot.

Innostuin kuitenkin pesukonehuovutuksesta, joten ostin lisää Joki -lankaa. Päätin tehdä patalaput, sillä ajattelin, että ne eivät voi mennä kovin pahasti pieleen, niissä kun koko ei ole ihan justiinsa. Ei ne mennytkään. Ne onnistui oikein hyvin. Niistä vain tuli todella tylsät. Ei-minkään-väriset harmaat. Onneksi tajusin kaivella kätköjäni ja löysin kivoja eri värisiä huovutusvilloja. Päätin siis neulahuovuttaa patalappuihini kukat. Ja ehkäpä olen tullut hulluksi, kun päätin tehdä kukista siniset.

Unohdin kuitenkin täysin, että jollain ne pitäisi ripustaakin, joten päätin ommella joulukalenterivaihdosta saamastani hand made -nauhasta niihin lenkit. (Nauha ei siis ole käsin tehty, vaan siinä lukee "hand made".)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti